Kameránk elé állt Buda Géza, akinek a konyhája Kapolcs-szerte híres a Napok alatt és azon túl is:
Filmet készítettünk Horváth Ferenc kapolcsi boltosról, aki beavatott a nagy tervbe, hogy hét éven át szabadidejében egy régi kapolcsi épületet újít fel, amiben ifjúsági szállót alakít ki, és már csaknem a befejezésnél tart:
Sümegen Egly Márk beszélt a borhoz fűződő viszonyáról és a Verjus, a zöld lé elkészítéséről. A film "A természet és az ember örök párbeszéde: a bor" címet kapta:
A Ramasetter Vince Alapítvány kuratóriumának elnöke, Németh Zoltán a sümegi gps-szel is bejárható túraútvonalakról, Sümeg város látnivalóiról beszélt; és arról, hogy mennyire nevelő hatású a gyerekekkel kirándulni:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése