2016. július 29., péntek

2016. július 28.



Kiki összefoglalója az Éltető Völgy 7. napjáról:


 
Hetedik nap, már megint eső, sok víz, de az udvarban ismét jó arcok. A sárban hempergést egy kicsit elrontotta két újabb kupac szalmabála. Kicsit később, még további jó arcok érkeztek. Aztán még többen. Jó arcokból tehát nem volt hiány. 

Aztán volt két játék, egy táncház és egy kis vetélkedő, megittunk pár pohár pálinkát, aztán még egy pár pohár pálinkát és végül este lett. 

A bárányok nem hallgattak és a juhászok is rendesen kurjongattak, hiszen az esti mese legalább 15 vendég közreműködésével adatott közre, amit még az udvarban tartózkodó néprajzos kollegina is méltatott. 

Kellemes nap volt és mivel nem volt strandidő a vásározók is dicsekedhettek egy kis áru-forint cserével. Ha holnap is esik, vizes sportbajnokságokat rendezünk. Annak ellenére, hogy beszereztük már az első csónakokat, evezőket, vízisí talpakat, úszósapkákat, mégis bízunk benne hogy holnap már végre rendesen kisüt a nap. Bárhogy is legyen, mindenképpen várunk újabb jó arcokat és persze a régieket is, úgyhogy gyertek minél többen!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése