2015. július 27., hétfő

2015.07.26. vasárnap Harmadik napunk

Vihar utáni rendbetétel, meleg ruha, hirtelen soknak tűnik a fagyasztóládában megfagyott ásványvíz...kb így indítottuk a napunkat. Furcsa érzés amikor egyik nap a falatnyi ruha is túl sok az emberen, másnap pedig azt sem tudjuk, hogy melyik meleg pulcsinkat húzzuk magunkra.

Ugyanakkor ez a kedvező kirándulóidő pont megfelelő a fesztivál számára. A Csigaház is nagy látogatottságnak örvendett a mai napon - ami persze köszönhető árusaink kiváló termékkínálatának, a játékkockáinknak, a színházi és kalapos játékunknak és persze maga az Éltető Völgy udvar adta különleges hangulatnak.



Opi a specialitását, csirkemájas paprikás krumplit készítette, ami kimondottan jólesett most mindenkinek, kicsit felmelegedtünk tőle (mert igen ma fáztunk).



Kézműves bemutatóink is elindultak, a mai délután Pécsi Krisztina, balatonfüredi fazekas munkásságát ismerhették meg a kicsik és nagyok és Hoffner Tibor.


4 órától a Garagulya Gólyalábas Társulat - akik nemcsak Magyarországon híresek, hanem a Dunántúlon is  :)  -   Betyár Paradé Garagulya módra című vidám előadásával szórakoztatta a népet.




Utána az idei év első kalapos játéka következett. A játék szerencsés győztese, aki egy Németországból érkezett úriember lett egy isteni finom ukki málnalekvárral (a Bébic Szociális Szövetkezet felajánlásából) és Vidék Minősége védjegyes pólóval lett gazdagabb.Azért a nyereménycsomagba gyorsan beledugtam a német nyelvű túraútvonalas szórólapból is egyet. :)

Tartalmasan telt a vasárnapunk, izgatottan várjuk a holnapot.

H.A.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése