2015. augusztus 1., szombat

2015.07.31. Péntek, a nyolcadik nap



Nyolcadik napunkra napsütés, jókedv,vidámság, sok sok látogató kötözött az udvarunkba.

Öröm volt látni, hogy minden korosztály útba ejti közösségünket. Fiatalok és örökké fiatalok, akik érdeklődnek a hungarikumok, helyi termékek, egészséges élelmiszerek, egyedi alkotások iránt. 
Családok, kisebb- nagyobb gyerkőcökkel, akik játszanak, bolondoznak vagy kézműveskednek együtt. 



Teljes energiával működött a kovácsműhely Opi kováccsal, akinek rövid időre bár, de hasznos és nagyon tehetséges kisinasa akadt, Hoffner Tibi személyében. 


Utolsó szakmai programunkon az önkormányzati hatókörű védjegyek témakörét járták körbe a szakértők. Megismerhettük, milyen célok érdekében hoztak létre védjegyeket és hogyan működtetik azokat. 


A szakmai program mellett kicsik és nagyok kézműves játszóház keretében kipróbálhatták az agyagművességet, Oszkai Rékával. Gyönyörű alkotások születtek ma is, völgypillangók, virágok, szeretetszívecskék. 




Kiki játékokra invitálta vendégeinket, akik kalapoztak, színházosat játszottak és előkerült a ZSCH (zsineg cövekre hajigáló) is. Jó szokásunkhoz híven a játékosok győztesei a mai napon is értékes nyereményeket vehettek át az udvar árusainak felajánlása jóvoltából.





Estére olyan jó lett a hangulat, hogy még egy random táncház is kerekedett, melyről szintén Kiki gondoskodott. 



Szülinaposunkról sem felejtkeztünk el. Anita, a Ferrir Farm oszlopos tagja meglepetés tortát kapott. Sok boldogságot és völgyes szülinapozást kívánunk! 



Csütörtökön jelentettük, hogy megalakult az AKT Társulat. Nem árulunk zsákbamacskát, AnnaKikiTibi a társulat, akik péntek este ősbemutatót tartottak. Első – szívből reméljük nem utolsó – fellépésük címe „ A Fa”   volt. 
Előadásukban nyomon követhettük két cimbora és egy fa történetét, nem szavakkal, csak hangokkal és mozdulatokkal. Nagyon élveztük!



Mi is volt a jelszó: otoiti – nemtudommitjelent….

Előttünk a hétvége, várunk mindenkit sok szeretettel!

O.R.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése